понеделник, 25 април 2016 г.

Празни опаковки N:15

Здравейте!

Днес ще ви покажа празните си опаковки(без тези, които са включени в акция "довърши ме"). Не са много, но не искам да ги държа повече, защото нямам място, а и изхвърлянето на ненужни неща ми действа разтоварващо.
Някои от продуктите ме "поизмориха", защото не ми допаднаха особено и си беше малка мъка да ги доизразходя. Та, ето ги и тях:
Ще започна с продуктите за коса:

Тези два продукта са мои любимци. Шампоанът на Le petit Marsellials с бяла глина и жасмин купувам за първи път, но определено ще повторя покупката му.При мен отложи миенето на косата от 3-ти на 4-ти ден. Придава много добър обем на косата, но ако сте със суха такава, има вероятност малко да я пресуши.И нормално...все пак е за мазна коса. Аз го редувах с други шампоани, въпреки желанието ми да имам прекрасен обем.Мисля да опитам и другите разновидности на марката.
Маска за коса с арган на Linea Bio - Харесвам продуктите на марката и тази маска не прави изключение. Купувам я за 3-ти или 4-ти път. Мирише ми на карамел :) Много сладко, прекрасно. Количеството е 250мл, а цената е смешна - 3,10лв, от аптеката. Единствената причина да си купя друга е просто за да разнообразя. Бих се връщала към нея, когато ми трябва нещо изпробвано и хубаво :)


Продукти за тяло:

Двата продукта - душ гел с нар и манго и ексфолиант за тяло с ягода - са на Avon от серията Naturals. Харесвам серията с нар и манго, заради аромата. Иначе като качество не е нищо особено - за разнообразие става. Засега не бих го купила, защото искам да опитам нови продукти, а и имам доста "чакащи" в шкафа.
Ексфолиантът с ягодки мирише много сладко, със ситни частици е и според мен е подходящ за ежедневно използване. Ползвала съм и другия вариант с шоколад, който също харесвам. Бих повторила покупката на всеки един от тях. Ягодка - за лятото, шоколад - за зимата :)
Сапун на Palmolive с шоколад - Тотална мъка е с този сапун. За измиването - измива, но ароматът никакъв го няма, не ми допада изобщо. Досега не съм попадала на сапун на Palmolive, който да ми хареса. Мислех, че този ще ме изненада с по-добро качество, понеже е купен от магазин за перилни и почистващи препарати, предназначени за чуждия пазар, но качеството е същото като на тези, които се продават навсякъде. Така че изводът за мен е , че просто са си такива :) И не ги харесвам! 

Друг продукт за тяло, но с различно предназначение, е кремчето след депилация на Balea, което сравнително скоро "открих".
Очарована съм от продукта, който освен че действа - вече не ми се появяват пъпки след депилация(използвам епилатор), мирише нежно (с магнолия и алое вера е) и цената му е мноооогооо ниска - само 2,50лв, но и само в DM. Наскоро се запасих с нови 2 опаковки. Препоръчвам го на момичета, чиято кожа е чувствителна като моята.









Продукти за лице:
Тоалетното мляко на Регал доста време се позадържа в козметичния ми шкаф. Причината е, че млякото щипеше на лицето ми. Преди време съм ползвала друга разновидност, която ми се отразяваше добре, но с тази точно не можахме да се разберем. Доизразходих продукта, но няма да го купя отново. 
Памучни тампони за отстраняване на грим - Знаете, че много ги харесвам и ще продължавам да ги купувам.








Продукти за нокти:
Един лакочистител на Gulsah - Добре почиства лака, но любимец си ми остава зеленият лакочистител на Lilly, заради наличието на рициново масло, което омекотява кожичките и действа добре на ноктите.












Малко лакове:
 Белият лак на GR е доста стар,а и се е разлял и не можах да го отворя. Затова е време да пътува към коша.
Лаковете на Avon от серията Gel finish много харесвам, защото са плътни и изглеждат наистина като гел-лак. А този цвят е уникален.
Лаковете на Rimmel - Харесва ми това, че има разнообразие, но четката ме дразни и не мога да се разбера с нея изобщо. Имам още няколко, които съм купила заради цвета.
Един тестер на парфюм Perceive Oasis на Avon - Напомня ми на Gucci - ENVY me, розовия. С добра трайност е. Цената не е висока. Поръчах си в пълен размер и го ползвам вече.










Това бяха моите празни опаковки. Скоро ще ви споделя как се справих с акция "Довърши ме".
До скоро!



 

2 коментара:

  1. Преди време и аз много харесвах лакочистителя на Лили, но когато в някакъв момент започнах да използвам друг, не забелязах тази промяна да се е отразила по някакъв начин върху ноктите ми, което ме навежда на мисълта, че освен неприятното усещане, което оставяше след себе си (масления лакочистител на Лили), май не правеше нищо друго.... Много ме заинтригува с този лосион за след депилация на Balea, след опита ми с някои други марки, стигнах до извода, че не правят нищо особено, но щом казваш, че този е добър, значи ще се пробва :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Нямам предвид, че по-малко червени точки ми излизат - това е нормално след депилация(затова и се епилирам вечер, за да има време кожата да се възстанови). Имам предвид, че на следващия ден ми излизаха като "вътрешни" пъпки, което е ужасно неприятно. Точно за това ми помогна този крем на Balea, а е само 2,50лв...За червените точки - вчера четох отзиви, че геловете на Johnson & Johnson помагат, но не съм ги пробвала. Имам бебешки крем на фирмата с лавандула, но не съм пробвала с такава цел. Ти какви продукти си ползвала?

      Изтриване