събота, 7 февруари 2015 г.

Активен серум Суперхидратация - Амрита



Здравейте!

След добрия ми опит с коректора против пъпки, за който писах в предишната публикация, реших че трябва да имам и други продукти на фирмата. В аптеката имаше налични серуми. Реших да пробвам този - Суперхидратация. Още след нанасянето му усетих кожата си много нежна и гладка. Бързо попива. Ароматът не е от най-приятните, но добре че не е траен и съвсем леко се усеща.








Описанието намерих в интернет:


Активният серум "Суперхидратация - Dream Skin" съдържа комплекс от колаген и еластин, който хидратира кожата в дълбочина, възвръща нейната еластичност и има изразени регенериращи и реструктуриращи свойства. Подходящ за всеки тип кожа и възраст, серумът е една перфектна система за регулиране и поддържане на хидратацията в кожата, която осигурява високата й функционална активност. Той може да се нанесе с ултразвуков апарат или мануално, използвайки Вашата масажна техника. 




Начин на приложение:
Прилага се на кожата на лицето, шиятa и деколтето върху добре почистена кожа, преди козметичен масаж и/ или маска, като няма ограничения в продължителността на ползване и е идеална основа за грим. Серумът "Суперхидратация - Dream Skin" съдържа хидролизирани протеини, които прониквайки в епидермиса и дермата водят до възстановяване на екстрацелуларната матрица и по този начин стимулират естествения синтез на колаген и еластин в кожата. 

Съдържание:Aqua Destillata, Benzyl Alcohol, Collagen hydrolyzed, Fragrance, Glyceryl Stearate, Isopropylmiristate, Paraffinum Liquidum, SEPIGEL 305, Sorbitol

Една ампула ми стига за 3-4 нанасяния. Използвам я предимно вечер след почистване на лицето. Друг крем не слагам отгоре. Може да се използва и самостоятелно. Консистенцията е много лека.



В кутия са 10бр. Цената за 1бр. взех за 2,30лв.

Харесва ми действието й, единствено течният парафин (Paraffimun Liquidum) в състава й малко ме притеснява, но докато усещам кожата си добре, ще използвам продукта.

Има и други серуми на марката - Q10, Анти бръчки, Против акне...Може би са около 10.
Купих си и маски на фирмата. Скоро ще пиша и за тях!

Ползвали ли сте продукти на Амрита? Какво е мнението Ви за тях?

Няма коментари:

Публикуване на коментар