вторник, 22 ноември 2016 г.

Продукти за почистване на грим Cien

Здравейте, момичета!
Скоро не съм ви представяла по-подробно продукти, които използвам и сега имам възможност да споделя впечатленията си за демакиантите на Cien - марка на Lidl.




 Два от продуктите сте виждали и преди в мои постове с нови покупки и изхабени продукти, а именно - измиващия им гел и лосиона за почистване на очен грим.








Да започнем с продукта, който първо си купих преди време - гел за измиване на лице за смесена и нормална кожа.

Консистенцията на гела е доста плътна, което минимизира вероятността да се разтече по ръката ви докато го изстисквате от тубичката. Има синкав цвят и свеж аромат.Предлага се в разфасовка от 150мл и бих определила като доста икономичен продукт.Относно почистващите му свойства мога да ви кажа само хубави неща, а аз съм доста критична що се отнася до подобен продукт...Искам да почиства идеално кожата от грим, защото с него започвам основното сваляне на грим вечер, да не дразни очите - нещо, изключително важно за мен, да не изсушава прекалено много кожата,т.е.да е предназначен за ежедневна употреба...да е икономичен.С една дума - високо качество на достъпна цена! Този продукт отговаря на всичките ми критерии и ви препоръчвам да го пробвате! Цената му е около 3-4лв.




Следващият продукт, на който обърнах внимание още щом се появи в Lidl е почистващия лосион за очи.Опаковката е от 150мл, с доста практична помпа - слагате памучния тампон върху нея и с 2-3 натискания се напоява.Справя се идеално с допочистването на грима ми.С тези два продукта свалям грима си всяка вечер и съм много доволна.Също мога да кажа, че е икономичен и качествен продукт предвид ниската цена.Препоръчвам да я пробвате! 






И третия продукт, който последно си взех от Lidl е млякото им за почистване на грим.Понякога го редувам с лосиона, понякога използвам тоалетното мляко преди лосиона и след измиващия гел.За тоалетното мляко обаче имам малко по-различно мнение...Да, почиства добре, с приятен аромат на лотос е и с удобна помпа, но леко ми щипе на лицето...Няма последици, но точно поради тази причина, няма да го купя отново.

Като цяло мога да кажа, че това да качествени продукти на достъпна цена и ако не ви станат любими, то съм сигурна, че няма и да ви разочароват. 
Това беше от мен засега! Надявам се да съм ви била полезна с мнението си! Ще се радвам, ако споделите вашите впечатления за Cien в коментарите!
До скоро!

Jenia

2 коментара:

  1. Както добре знаеш, аз също много харесвам измиващия гел и най-вече лосиона :) Единствената ми претенция към лосиона е малката му опаковка (Garnier ме разглезиха с тази от 400мл ) :) До момента всичко, което съм пробвала на марката ми е харесало, като забележките ми са по-скоро към ароматите, отколкото към другите качества на продуктите, защото в конкретния случай, качеството на продуктите (извинявам се за повторението) определено надминава цената :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Моят опит показва, че няма фирма, която да има само хубави или само лоши продукти.Такъв е и случаят със Cien - от почистващите продукти съм доволна, но от кремовете им за лице - не.Може на някои хора да се харесат, но за моята кожа не са най-добрия избор...Въпреки това не съжалявам, че съм ги купила, защото обичам да изпробвам различни продукти :)

      Изтриване