понеделник, 23 ноември 2015 г.

Предизвикателството....

Здравейте! В днешната публикация ще ви покажа продукти, които искам да изразходя по-бързо. Забелязах, че месечно харча по около 60лв за козметика, и в момента имам доста неотворени продукти, та реших, до края на годината да не си купувам нови, а да доизхабя наличните, или поне част от тях...
По традиция, си пиша в един тефтер какво съм си купила и бях определила лимит на козметични покупки 15лв за м.ноември. До момента съм си купила една пяна за коса на Cien от Lidl, за 2,50лв, околоочен крем на Билка с роза дамасцена - 4,80лв и лакочистител на Lily - 1,4лв. Добре се справям засега...
Не искам да трупам продукти, има и такива, които поръчвам, а не ползвам и искам това да се промени.Откакто имам блог, започнах да изразходвам продуктите и да не "складирам" толкова нови...Преди време, когато харесам някой продукт, веднага го купувах и в един момент имах около 3 големи торби с козметика....Абсолютно излишно даване на пари...Реших да си наложа една "хигиена" на покупките и изобщо на подбора на продукти, пък да видим....дано се справя!
Ето това са продуктите, които искам до края на годината да включа в поста ми с празни опаковки:
Продукти за почистване на лице:
Кремове за лице:
Маски за лице:
Почистващи продукти за тяло:

Кремове за тяло:

Дезодоранти:
И един ФДТ, от който остана съвсем малко:
Това са продуктите, които са отворени и има възможност да се изхабят за 1 месец. Имам и други отворени продукти, но шанса да ги изхабя до края на годината е минимален...
 За да не се повтарям(със следващата публикация)няма да пиша какви са впечатленията ми за тези продукти - имам време до края на годината за нови впечатления, евентуално.
С този пост Ви давам малко тема за размисъл - дали не даваме прекалено много пари за неща, които малко или изобщо не използваме????
Нека се чувства тагнат всеки, който реши да приеме това предизвикателство...
До скоро!

2 коментара:

  1. Страхотна публикация, с голямо нетърпение ще чакам следващата и ще стискам палци да успееш да доизползваш продуктите до новата година :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти! И аз се надявам, ако не всички, то поне половината да изразходя и да се заредя с нови продукти! Времето ще покаже... :)

      Изтриване