четвъртък, 23 юли 2015 г.

Любими демакианти

Здравейте!

Отдавна не съм писала, защото започнах работа и нямам толкова свободно време...
Днес искам да ви покажа продуктите, които много харесвам, защото се справят отлично със снемането на грим. Това са - пяна за лице на Nivea и лосионът за почистване на дълготраен грим на Avon.











Пяната за лице използвам като основно почистващо средство. Премахва 90% от грима на лицето. Използвам я и за очи. Не ми предизвиква никакво дразнене. Обикновено използвам количеството от 2-3 изпомпвания.



Количеството й е 150мл. При ежедневно ползване стига за около 6 месеца или поне 4. Цената е между 6 и 8лв. Ползвала съм и розовата, която се води за суха и чувствителна кожа - няма разлика, според мен. И двете си почистват еднакво добре, без дразнене.
 След това минавам с лосиона на Avon. Води се за почистване на дълготраен грим, но тъй като не ползвам такъв, не знам как би се справил с него. А неводоустойчивия, който използвам, сваля без никакви проблеми - двуфазен е, много бързо почиства грима, без никакво търкане. Леко е мазен, но не колкото двуфазния на Nivea(който според мен е ужасен). Количеството на този лосион е само 50мл, но е доста икономичен. Често го пускат в каталозите на по-ниска цена. Определено си заслужава и смятам да продължавам да го поръчвам.
След него използвам мицеларна вода. В момента на Гарниер - зелената, но засега ще се въздържа от коментар, тъй като я използвам от няколко дни. Само ще кажа, че се справя с почистването на грим толкова добре, колкото и розовата. Ще й направя специално ревю по-нататък....

Ето и състава на двата продукта:
Лосион за почистване на грим - Avon:




Пяна за лице - Nivea:

 Това бяха моите верни помощници за почистване на грим. Качествени и на достъпна цена! Ползвали ли сте някой от продуктите? Какво е мнението ви за него/тях?

До скоро! :)

Jenia

Няма коментари:

Публикуване на коментар