вторник, 1 декември 2015 г.

Bioten Skin Moisture - Хидратиращ крем 24 часа за нормална/комбинирана кожа

Здравейте!

Реших, че е крайно време да напиша какво мисля за хидратиращия крем на Bioten.


Кремчето е в стъклено бурканче, с аромат на дюля. Количеството е 50мл и срок на годност след отваряне - 12м. Осигурява добра хидратация поне за месеците с положителни температури. За зимния сезон, имам нужда от по-плътен и "стоплящ" крем. Текстурата му е много лека, бързо абсорбираща се от кожата. Не омазнява. Фактът, че това е третата опаковка, която използвам, достатъчно категорично говори за мнението ми за него :)
Ето и описанието от производителя:
ЕФЕКТИВНА ХИДРАТАЦИЯ: Този крем с лека текстура предлага дълготрайна хидратация на кожата ви, като я прави мека и гладка без мазни следи. Формулата, обогатена с екстракт от дюля със 100% природен произход, който е добит чрез щадящи природата и неинвазивни методи помага на кожата да запази естествената си влага. Напредничав хидратиращ комплекс HYDRO NUTRIENT 24H съчетава чистотата на естествените активни съставки със силата на науката и предлага незабавно овлажняване, удължавайки времетраенето на хидратацията на кожата до 24 часа, и внася комфорт.

Кремът се препоръчва за 20-35-годишна възраст. В състава му липсват парабени, парафин и оцветители. За мен продуктът е идеален за момичета с нормална и комбинирана кожа, които си търсят хидратиращ крем. Цената му не е висока, около 6лв. Не е против бръчки, а единствено за хидратиране.Не е матиращ, но спомага за намаляване на себума.



Това, може би, ще ми е последната опаковка от него, защото ароматът ми омръзна, а и искам да опитам нови продукти, предназначени за моя тип кожа.
Иначе оставам с положително мнение за продукта - добра хидратация, изчистен състав, намаляване на себума, ниска цена -какво повече да искам?! :)
Ползвали ли сте продукта и какво е мнението Ви за него?

2 коментара:

  1. Напълно подкрепям всяка една дума за този крем, защото е невероятен и го обожавам :) Ако беше с някакъв малко по-неутрален аромат, щях само него да го използвам, защото иначе наистина си писва в някакъв момент....Чудесно ревю! :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Радвам се, че и твоето мнение е положително и харесваш крема! Очаквам с нетърпение следващия ти пост! :)

      Изтриване