неделя, 7 юни 2015 г.

Душ-гел Нивеа с водна лилия

Здравейте! 

Днес реших да Ви представя един много любим душ-гел, който покрива всички мои изисквания. Става въпрос за този на Нивеа с водна лилия.
Търсех го известно време,но не го намерих и си помислих, че са го спряли от производство.Най-накрая го мернах във Фантастико и бях много щастлива!





Консистенцията на душ-гела е средно гъста с малки ексфолиращи частички. Ароматът му е прекрасен - много свеж и най-важното е, че се задържа върху кожата и след като изляза от банята. Дори и след нанасяне на лосион за тяло, пак го усещам!

Частичките са много фини и не могат да свършат работата на скраб за тяло. Но затова си имам отделен продукт!
Разфасовката е стандартна - 250мл, цената - около 5лв.


Ето и състава, за тези, за които има значение:


Мога да кажа, че го обожавам! Прекрасен! Абсолютен мой любимец!

4 коментара:

  1. Точно този не съм пробвала, но много някои други от серията :) Май и аз ще тръгна "на лов" за този с водна лилия, само да си понамаля запаса :)

    ОтговорИзтриване
  2. Имаше и един с пъпеш, също беше много хубав. Ще пробвам и този, който ти показа в една публикация. Сигурно и той ще ми хареса! :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аромата с пъпеш, май го има от доста време, до колкото си спомням, имаше чудесен аромат :) И като говорим за аромати, новите на ФА с розов жасмин и един др. със съня опаковка, също миришат страхотно :)

      Изтриване
  3. Преди доста време ползвах душ-гелове на Фа - имаше един в жълта опаковка, който харесвах. Розовият рол-он е много хубав. Дезодорантите също не са лоши. А тези душ-гелове трайни ли са като аромат? Имам предвид усещат се ли след като излезеш от банята?

    ОтговорИзтриване